Jag, En

av Levithan, David ; Hansson, Helena .
Materialtype: Bok BokUtgiver: X Publishing, 2013 .Beskrivelse: 336 s. ; 19 cm .ISBN: 9789185763306.Standardtittel: Every day. Svenska .Emne(r): Pojkar | Förvandlingar | Kärlek | Identitet | Ungdomsböcker List(s) this item appears in: Kärlek ♥ | Gustafs romantips! (ungdom) | Lästrappan 5
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 4.0 (1 votes)
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Böcker Böcker Munkagårdsgymnasiet
Biblioteket
uHce (Browse shelf (Opens below)) Available 26331001243
Böcker Böcker Munkagårdsgymnasiet
Biblioteket
uHce (Browse shelf (Opens below)) Checked out 17/08/2021 26371000539
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2013

Lästrappan 5

"Jag vaknar. Det första jag måste göra är att ta reda på vem jag är. Det handlar inte bara om kroppen, om att slå upp ögonen och se efter. Kroppen är det som är lättast att anpassa sig till om man är van vid att vakna i en ny varenda morgon. Det är livet, kroppens sammanhang, som kan vara svårt att begripa sig på." Så här lever En. Vaknar upp i en ny kropp varje dag. Varje dag ställs En inför nya situationer, nya relationer, nya sammanhang. En ny familj, nya vänner. Men ingenting varar. Ingenting får en fortsättning. Om man byter kropp varje dag är det otänkbart att knyta an till någon. Omöjligt att hitta kärleken. Ändå är det precis vad som händer. En blir handlöst förälskad i Rhiannon, flickvännen till Justin, vars kropp En lever i för en dag. Något som leder vidare till nästa omöjlighet: Att hålla fast vid den man älskar när man aldrig får stanna kvar. En och Rhiannon ställs inför en utmaning okänd för de flesta, men frågan är den tidlösa, eviga: Kan kärleken verkligen övervinna allt? Överskrida alla gränser? David Levithan, författaren bakom succéerna Ibland bara måste man, Nick & Norahs oändliga låtlista och Liten parlör för älskande, når med Jag, En nya konstnärliga nivåer.

Comment by Gustaf E.
15/02/2013

Skulle du kunna älska någon som varje dag dyker upp i en ny (lånad) kropp? Lite skruvat, men det här är en riktigt bra bok tycker jag.

to post a comment.

Munkagårdsgymnasiets bibliotek
Björkängsvägen 25
432 78 TVÅÅKER
0340-480970
Skicka e-post

Powered by Koha