Normal view MARC view ISBD view

Familjen Weird

av Kaufman, Andrew ; Brolin, Åsa .
Materialtype: Bok BokUtgiver: Printz Publishing, 2014 .Beskrivelse: 211 s. ; 21 cm .ISBN: 9789187343254.Standardtittel: Born Weird. Svenska .Emne(r): Utländsk skönlitteratur
Tags from this library: Log in to add tags.
    Average rating: 4.0 (1 votes)
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Böcker Böcker Munkagårdsgymnasiet
Biblioteket
Hce (Browse shelf) Available 26371001351
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2014

Första fullängdsromanen på svenska av Kaufman! Syskonen Weird har alltid varit lite konstiga, men ingen av dem har någonsin misstänkt att deras farmor uttalat en förbannelse över dem. I det ögonblick då de föds, ger Annie Weird var och ett av sina barnbarn en specialkraft. Richard, den äldste, är aldrig i fara; Abba har alltid hopp; Lucy är aldrig vilse och Kent kan vinna över vem som helst i ett slagsmål. Minstingen Angie, hon förlåter alla, omedelbart. Men allteftersom åren går visar sig dessa välsignelser vara det som förstör deras liv. Nu ligger Annie för döden, och hon har en sista uppgift åt Angie: hon ska hitta sina utspridda syskon och samla dem i farmoderns sjukhusrum, så att hon i dödsögonblicket kan lyfta dessa välsignelse-förbannelser. Och Angie har bara två veckor på sig. FAMILJEN WEIRD är en klassisk Kaufman: udda, varm, knasig och väldigt klok.

Comment by Gustaf E.
23/05/2014

Detta är den andra boken av Andrew Kaufman jag läser och den är ungefär lika galen och skruvad som "Alla mina vänner är superhjältar". Lite allvar är det också.

Log in to your account to post a comment.

Munkagårdsgymnasiets bibliotek
Björkängsvägen 25
432 78 TVÅÅKER
0340-480970
Skicka e-post

Powered by Koha