Image from Google Jackets

Vegetariska kokboken [grundkokbok] Inga-Britta Sundqvist ; [granskning av avsnittet om näringslära: Ulla Rosander ; foto: Kent Jardhammar ; illustrationer: Inga-Britta Sundqvist, Gunnel Ginsburg]

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Västerås : Ica, 2004 Edition: 4., något rev. utgDescription: 320 s. : ill. (huvudsakligen i färg) ; 25 cmISBN:
  • 9153425723 (inb.)
  • 9789153425724 (inb.) (3. tr., 2008)
Subject(s): DDC classification:
  • 641.303 22 (machine generated)
Other classification:
  • Qcabc
  • Qcabc
Summary: Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Detta är den fjärde något reviderade utgåvan av den tredje helt omarbetade utgåvan som kom ut 2001. Boken har fått nytt omslag och en ny baksidestext. På ett 20-tal sidor har smärre ändringar gjorts. Det kan vara siffor som ändrats, saker som förtydligats, ett par recept som ändrats etc. I baksidestext och efter förordet har tillagts följande utmärkta utnämning: Vegetariska kokboken blev 2002 premierad av Måltidsakademien i Grythyttan som bästa svenska vegetariska litteratur, med motiveringen: ”Med stor auktoritet blir Vegetariska kokboken ett aktuellt standardverk, här finns allt”, samt fick en internationell utmärkelse samma år av Gourmand World Cookbook Awards som ”Best Vegetarian Book in the World, Honourable Mention”. Ca 75 färgbilder, 42 färgteckningar, drygt 350 recept.Other editions: Vegetariska kokboken
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

2. tr., 2006 ; 3. tr., 2008

Den kompletta grundkokboken för alla som är intresserade av grön mat och en vegetarisk livsstil. Detta är den fjärde något reviderade utgåvan av den tredje helt omarbetade utgåvan som kom ut 2001. Boken har fått nytt omslag och en ny baksidestext. På ett 20-tal sidor har smärre ändringar gjorts. Det kan vara siffor som ändrats, saker som förtydligats, ett par recept som ändrats etc. I baksidestext och efter förordet har tillagts följande utmärkta utnämning: Vegetariska kokboken blev 2002 premierad av Måltidsakademien i Grythyttan som bästa svenska vegetariska litteratur, med motiveringen: ”Med stor auktoritet blir Vegetariska kokboken ett aktuellt standardverk, här finns allt”, samt fick en internationell utmärkelse samma år av Gourmand World Cookbook Awards som ”Best Vegetarian Book in the World, Honourable Mention”. Ca 75 färgbilder, 42 färgteckningar, drygt 350 recept.

svenska

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha