Pauls kök en grönare matfilosofi Paul Svensson, Jakob Fridholm.
Material type: TextLanguage: Swedish Edition: Andra upplaganDescription: 182 sidor 25 cmISBN:- 9789113087573
- 641.65 23/swe
- Qcaad
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Munkagårdsgymnasiet Biblioteket | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 26371003523 |
Browsing Munkagårdsgymnasiet shelves, Shelving location: Biblioteket Close shelf browser (Hides shelf browser)
Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag. Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
There are no comments on this title.