Image from Google Jackets

Nötkött Anna Hessle, Anna Jamieson ; teckningar: Airi Iliste om inte annat anges.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Edition: Andra utgåvans första tryckningDescription: 238 sidor illustrationer 24 cmISBN:
  • 9789151957302
Subject(s): DDC classification:
  • 636.0883 23/swe
Other classification:
  • Qdi
  • Qdfe
Summary: Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Tidigare utgåva av Anna Jamieson

Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha