Matens mångfald i Sverige biologi, gastronomi, nytta Martin Ragnar.
Material type: TextLanguage: Swedish Description: 175 sidor illustrationer 22 cmISBN:- 9789189063945
- 641.3 23/swe
- Qca
- Uh
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Munkagårdsgymnasiet Biblioteket | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 8006365867383 |
Total holds: 0
Browsing Munkagårdsgymnasiet shelves, Shelving location: Biblioteket Close shelf browser (Hides shelf browser)
Matens mångfald är en handledning och vägvisare in i just matens mångfald och betydelsen av denna mångfald. Här problematiseras och diskuteras, illustreras och undersökes vår inställning till och användning av råvaror. Författaren tar ett helhetsgrepp. Han betonar de många alternativen, nödvändigheten av att hänsyn tas till både tid och rum.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.